Workshop ‘Presenteer Jezelf’

Praktijk Ilse verzorgt een workshop voor leerlingen van het middelbaar onderwijs (basisberoepsgerichte leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg, de gemengde leerweg, de theoretische leerweg en praktijkonderwijs).

De workshop is gericht op het versterken van de sociaal-emotionele ontwikkeling, het aanleren sociale vaardigheden en ontwikkelen van toekomstige beroepscompetenties.

In de korte workshop ‘Jezelf presenteren’ leren de leerlingen stap voor stap waar ze op kunnen letten bij het presenteren van jezelf: je houding, je lichaamstaal, je stemgebruik en je uiterlijk.
Al deze thema’s komen van pas ter voorbereiding op een sollicitatiegesprek voor een stage, een baan of een ander belangrijk gesprek.

De workshop duurt ongeveer 45 minuten (gemiddeld één lesuur). De kosten van de workshop bedragen €595,00 incl. 21% btw. voor twee dagdelen. Andere indelingen zijn op aanvraag mogelijk.

Voorafgaand aan de workshop is er de mogelijkheid om te overleggen over de werkvormen die aansluiten bij opleiding, niveau, doelgroep of wensen van de school.