Huiswerkbegeleiding

BEGELEIDING IN GROEPSVERBAND

De huiswerkbegeleiding wordt in groepsverband (max. 3 leerlingen) geboden op twee locaties:
– De Hoogstraat in Eindhoven
– De Heikantsehoeve in Berlicum

Met de huiswerkbegeleiding krijgt de leerling actieve, persoonlijke begeleiding en wordt hij/zij gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen.

Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de leerling geholpen met het plannen van huiswerk- en leerwerk, kunnen er vragen gesteld worden over de stof en wordt er gecontroleerd of de leerstof goed wordt beheerst. Hierdoor wordt er minder stress ervaren en is er meer vrije tijd, terwijl de cijfers hopelijk ook positief resultaat laten zien

De standaardkosten voor 4 schoolweken zijn als volgt:

OnderbouwBovenbouw
1½ uur1½ uur
1 maal in de week€80,-€90,-
2 maal in de week€145,-€155,-
Brugklaspakket*€80,-
*Brugklaspakket: Gedurende 4 schoolweken, 1 uur per week, waarbij we aan de hand van het huiswerk gaan kijken hoe we moeten leren. (plannen, samenvatten etc.)

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Soms kan het natuurlijk voorkomen dat het voor een leerling prettiger is om begeleiding thuis te krijgen, in de veilige en vertrouwde omgeving. Om deze reden is het ook mogelijk om 1-op-1 begeleiding te krijgen in de thuissituatie.
De prijzen voor de individuele begeleiding wijken af van de bovenstaande genoemde standaardkosten voor huiswerkbegeleiding in groepsverband. De kosten voor individuele begeleiding in de thuissituatie van de leerling bedragen €60,00 per 1,5 uur.