Bestellen boek ‘samen lekker in je vel’

‘Samen lekker in je vel’ is een beeldend verhaal dat op laagdrempelige wijze ambulante individuele- en gezinsbegeleiding bespreekbaar maakt en kinderen helpt begrijpen wat dit betekent voor het gezin.
Elke gezinssituatie is uniek, dit boek is bedoeld als handreiking naar het gezin en biedt aanknopingspunten om met elkaar een gesprekje aan te gaan over uiteenlopende thema’s.
De vragen aan het kind en de korte uitleg maken inzichtelijk welke problemen thuis worden ervaren, waarom ouders een professional om hulp hebben gevraagd en wat de ambulant begeleider van de ouders en de kinderen verwacht. Het verhaal geeft iedereen de ruimte om alleen of met elkaar de eigen situatie of die van de ander te verwoorden.

Het boek is makkelijk leesbaar voor ouders en kinderen en kan als kleur-, kijk- en vertelboek worden gebruikt. Daardoor is het een praktisch boek én een persoonlijk boek voor het hele gezin.

Daarnaast is het boek ook zeer geschikt voor collega ambulant begeleiders die werken met videoanalyse, videobegeleiding en/of videohometraining.

Bestel via onderstaande link bij bol.com of mail naar info@praktijkilse.nl:

https://www.bol.com/nl/f/boek/9200000076528723/